Kakav blagoslov za čovjeka, koji nikada nije izgubio nadu da će ga pronaći i na kraju se ponovno ujedinio sa svojim pouzdanim prijateljem.

2 Min Read

Blue je pas mješanac pit bulla koji je nestao iz svog doma u Tennesseeju nekoliko mjeseci. Čovjek ga je svuda tražio, ali je morao otići u Teksas, pretpostavljajući da više nikada neće vidjeti svog voljenog suputnika, sve dok prijatelj nije primijetio reklamu skloništa, piše animalz-online

Početkom travnja, Washington County, TN Animal Prihvatilište u Sjedinjenim Državama dobilo je poziv. Pas lutalica očito je stigao u dom osobe kojoj je bilo potrebno utočište; nitko nije znao koliko je dugo lutao ulicama, ali činilo se da je pas prilično prijateljski raspoložen prema ljudima.

Utočište je bilo prisiljeno zaključati svoja vrata za javnost zbog izbijanja Covid-19 i prima samo posjetitelje po dogovoru. Zbog te okolnosti, Blue je bio prisiljen ostati na lokaciji mjesecima prije nego što je pronađen.

Kakav blagoslov za čovjeka, koji nikada nije izgubio nadu da će ga pronaći i na kraju se ponovno ujedinio sa svojim pouzdanim prijateljem.

Sklonište je pripremilo video Bluea i postavilo ga na Facebook kako bi ga predstavilo mogućim posvojiteljima; zanimljivo, jedan od komentara glasio je “to je moj pas”, pa je jedino preostalo shvatiti govori li čovjek istinu.

Tammy je nastavila,”

“Kada smo prvi put pristupili vlasniku, odgovorio je, ‘Da, imam slike svog psa.’ Dao nam je fotografije Bluea u svojoj rezidenciji kako se igra istom plavom loptom, koja mu je bila omiljena igračka. Bio je lud.”

Ekstatični tip prešao je preko 1200 milja kako bi uzeo svog ljubimca; prošlo je dosta vremena otkako su se vidjeli, a ponovni susret nije mogao biti emotivniji.

Gospođa objašnjava:

“Bilo je jasno da su pas i taj čovjek uspostavili odnos.” Nakratko je Blue bio zatečen i glasno se zapitao: “Vidim li stvari?” Onda su ostali samo poljupci, poljupci, poljupci, poljupci.

Izvor: animalz-online.com

Share this Article