Pronašao psa nakon četiri godine, snimak ponovnog susreta neće vas ostavit ravnodušnim

2 Min Read

Izgubljeni pas svakoga pomjeri kada se nakon 4 godine ponovo spoji sa svojim vlasnikom. Pogledajte neodoljivu reakciju kada prepozna svog vlasnika.

Kućni ljubimci su dio porodice. Pomisao na nestanak voljenog ljubimca bila bi najgori strah za mnoge ljude.

Nažalost, Mike u Kanadi prošao je kroz ovu iskušenje kada je njegov pas Jack nestao prije četiri godine. Međutim, ova priča je imala sretan kraj kada je konačno bio u mogućnosti da se ponovo spoji sa svojim psom i bio je to vrlo emotivan susret za sve uključene.

Iako je prošlo mnogo godina, Mike je uvijek bio optimističan i održavao je u životu nadu da će se jednog dana ponovo spojiti sa svojim psom. Iz vedra neba, Mikea su nazvali iz skloništa za životinje.

I dali su mu vijest koju je tako dugo čekao da čuje: Jack je pronađen! Srećom, budući da je Mike mikročipirao Jacka, uspjelo mu se ući u trag.

Ponovni susret Mikea i Jacka je vrlo poseban trenutak, i srećom je snimljen kamerom. Na snimku, Jack prilazi Mikeu, koji je toliko oduševljen ponovnim okupljanjem da pada na koljena kako bi zagrlio svog davno izgubljenog prijatelja.

Nemoguće je ne uzbuditi se jer je scena veoma dirljiva. Jack prepoznaje svog najboljeg čovjeka i počinje cviliti. I tada se Mike slomi u suzama. Iako su bili razdvojeni četiri godine, i dalje su se sjećali jedno drugog.

Pas se konačno vratio kući i verovatno više nikada neće pristati da napusti svog vlasnika.

XYZ

Share this Article