Zahvaljujući ovoj promišljenoj gesti, pas i njezini štenci konačno su pronašli spas na kiši! (VIDEO)

2 Min Read

Dok je snažna grmljavinska oluja pogodila južnu Kaliforniju, spasioci iz organizacije “Hope For Paws” krenuli su spasiti mamu beskućnicu Pit Bulla koja je upravo okotila 8 štenaca, piše ilovemydogsomuch

Obitelj je pokušavala pomoći Pit Bull nekoliko dana, ali bila je previše plašljiva i htjela je izbjeći svaki ljudski kontakt. Kad se kišna oluja pogoršala, obitelj je na kraju kontaktirala spasioce za pomoć.

U ovom videu vidimo spasioca kako prilazi mami psu dok ona sklanja svoje štence u malenu jazbinu. Dok kišne kapi snažno tupkaju vani, mama pas se prestravi kada vidi stranca kako pruža ruku prema njoj. No, ona ne bježi jer ne želi ostaviti svoje štence same.

Spasitelj zna da bi ga Pit Bull lako mogao ugristi za ruku ako bi joj naglo oteo štence. Stoga on počinje razgovarati s njom mirnim tonom i uvjerava je da je ovdje da joj pomogne. Mama pas je u dilemi dok se pita kako postupiti sa strancem, ali mu postupno odlučuje vjerovati i pustiti ga da se brine za njezine štence!

Gledamo sa strahopoštovanjem kako spasilac traži od mame psa da poljubi svoje štence dok ih on izvlači jednog po jednog. Na taj način, Pit Bull ostaje pun nade i nikada ga ne vidi kao prijetnju! Zahvaljujući ovoj promišljenoj gesti, pas i njezini štenci konačno su pronašli spas na kiši!

Mama pas je nazvana kao Rainbow dok su njeni štenci nazvani Thunder, Breezy, Misty, Raindrop, Flash, Bolt, Stormy i Droplet. Kakav izvanredan način obilježavanja ovog duhovitog spašavanja u oluji! Sigurni smo da će svi uskoro pronaći najljepše domove zauvijek!

Share this Article