Mama provjerava da li je sve u redu sa ćerkom. Ono što nađe u krevetu onda joj topi srce!

2 Min Read

Malo ko može biti tako dobar prijatelj kao dete i pas. Kada se novorođena beba prvi put vrati kući, pas kao da shvata da je stigao novi član porodice i tretira ga sa najvećom pažnjom.

Prijateljska veza uključuje ne samo zajedničku igru, već i brigu jedno o drugom s ljubavlju. Ova žena je to iskusila kada nije mogla pronaći svog psa Ravena u kući.

Pretresla je kuću i konačno došla do bebine sobe. I tamo je ugledala jednu od najslađih vizija koje je ikada vidjela – kada su njih dvoje zajedno drijemali.

Jednog dana Kristin je hodala po kući tražeći psa. Nije mogla nigdje pronaći psa.
Ona je pretražila dnevnu sobu, toalet, kuhinju i sva Ravenova omiljena mjesta, ali mali pas nigdje nije pronađen.

Gledala je svuda, čak i van kuće. Počela je da se plaši da mu se dogodilo nešto strašno.

Njena djevojčica spavala je u svojoj sobi i ona nije htjela ući u sobu i uznemiravati je. Ali to je bilo jedino mjesto koje je preostala tražiti.

Žena je otvorila vrata i vidjela je predivan prizor. Djevojčica je ležala u krevetu i spavala, a pored nje je ležao pas. Pas je ležao umotan u istu dekicu i spavao pored njihove kćerkice. Ona nije mogla tek tako napustiti sobu, a da ne zabilježi predivan prizor. Počela je da snima i objavila to na Youtube-u. Bio je to veliki uspjeh i preko šest miliona ljudi je vidjelo preslatki klip.

Video možete vidjeti u nastavku.

Share this Article