ŠTA SE DOGAĐA U BANJOJ LUCI: Blokirane ulice, održava se Taktičko-tehnički zbor…

1 Min Read

Zbog obilježavanja Dana policije Republike Srpske u Banjoj Luci doći će do izmjena u saobraćaju, saopćeno je iz Gradske uprave.

“Zbog održavanja ‘Taktičko-tehničkog zbora’ na Trgu Krajine danas u periodu od osam do 15 časova biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save”, navedeno je u saopćenju.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

“Takođe, u utorak, 4. aprila u periodu od osam do 11 časova, biće obustavljen saobraćaj u sljedećim ulicama: Bulevar Desanke Maksimović, na dijelu od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića do Ulice majke Jugovića, Ulica Jug Bogdana, na dijelu od Ulice majke Jugovića do Ulice Josifa Pančića i ulica pored OŠ ‘Branko Radičević’ koja povezuje Bulevar Desanke Maksimović i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića”, navedeno je u saopćenju.

“Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica MUP-a”, zaključeno je u saopćenju.

Share this Article